top of page
0cfda2a0-cf36-4289-91a7-b9de0ff86c9a.JPG

Wij zijn alufixSolar

"Een sterke basis voor zonnepanelen."

Ons Schuindak montagesysteem is ontwikkeld met als hoofdgedachte dat er hoge kwaliteit voorop moet staan. Ons easyfix systeem zorgt voor snelle en veilige installatie voor de installateur. Door onze kennis en ervaring zijn wij altijd in staat om de juiste montageoplossing te bieden.

Met meer dan 10 jaar ervaring en nauwe samenwerking met meerdere bedrijven in de installatie branche en de solar-industrie hebben wij dit systeem ontwikkelt. 

Elk onderdeel wordt kritisch geïnspecteerd en gecontroleerd,

Ook krijgen wij graag reactie vanuit de markt op onze producten en wordt er geluisterd naar de markt en installateuren om steeds te kunnen blijven verbeteren.

Met uit eindelijk het vaste doel om een hoogwaardig, veilig en snel systeem te kunnen blijven produceren.

WhatsApp Image 2023-05-31 at 13.38.32 (1).jpeg

Waarom AlufixSolar?

Doordat onzes producten worden geproduceerd vanuit hoogwaardig aluminium en wij als organisatie dichtbij de markt / installateurs staan blijven wij mee innoveren naar behoefte van de eindgebruiker.

Hoogwaardig systeem

Snelle installatie

No nonsense

Betrouwbaar

20 jaar garantie

Ons solar-bevestigings systeem heeft een goede prijs-kwaliteits verhouding en wordt gemaakt van hoogwaardig aluminium. Over de jaren heen hebben wij door dicht bij de markt te blijven en veel klant contact, een kwalitatief systeem ontworpen voor een lang levensduur van uw solar installatie.

bottom of page